Campings

Camping de Zandstuve

Het paasweekend was dus weer ons eerste weekend met de camper. Omdat het weer niet zo geweldig zou worden wilde de kinderen een camping met zwembad. Wij wilde een camping in een mooie omgeving waar je vanaf de camping lekker kon wandelen zodat we de fietsen niet mee hoefde te nemen. En we wilde een camping waar we het paasweekend ook voor het asci-tarief konden staan. Dat is dus camping De Zandstuve geworden in Rheeze. Bij aankomst werden we gastvrij ontvangen op de receptie.

En met de plattegrond gingen we eerst maar een rondje lopen om een leuk plekje uit te zoeken. Een beetje in de zon, maar ook dicht bij een toilet gebouw.
Daarna camper neerzetten en tent opzetten.

De camping is een gezellige, rustige camping. Voor kinderen is er genoeg te doen. Op elk veld is wel een speeltoestel. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor de verschillende leeftijden. Knutselclub voor de kleintjes en sport en spel voor de grotere kinderen. Ook is er een echte theaterzaal waar leuke voorstellingen worden gegeven.

Voor de kleintjes is er ook nog een binnenspeeltuin waar de ouders ook nog even lekker kunnen zitten. En er is een winkeltje voor de verse broodjes en andere boodschappen. En een ruimte met waswachines en drogers.

De toiletgebouwen zien er erg netjes uit. In het gebouw waar wij vlakbij stonden was zelfs een bad! Ook zijn er mooie familiedouches waar heerlijk de ruimte heb. En een ruime gelegenheid voor de afwas. Voor de luxe kampeerders is er zelfs een vaatwasser en magnetron.

Het zwembad is leuk, zeker voor de jongere kinderen. Er zijn een paar baden met verschillende waterdieptes en glijbanen.Voor de grotere kinderen is er een lange glijbaan die in een apart bad uitkomt Zo kunnen ze lekker glijden zonder dat de kleine kinderen daar last van hebben. Onze jongens vonden het voor een paar dagen een prima vermaak.De laatste avond
hebben we nog gegeten in het restaurant. Het was er nog wel erg rustig, maar gezellige bediening en heerlijk eten.

Conclusie: Een leuke camping waar gezinnen met jongere kinderen zich prima vermaken. Maar omdat de omgeving zo mooi is, is het ook voor sportieve kampeerders een prima startpunt voor fiets- en wandeltochten.

www.zandstuve.nl

Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
AmaZony
12 jaren geleden

Dit kan zo in een promo-boekje van de camping !